İnceleme

The Vampire Diaries 7.Sezon 10.Bölüm İncelemesi

Uzun süre aradan sonra sezon kaldığı yerden devam ediyor. Oldukça heyecanlı bir şekilde sezona ara veren dizinin yeni bölümü oldukça güzeldi. Tek solukta bitirdim. Ne ara 40 dk geçti de dizi bitti anlamadım.

TVD oldukça kızışmalı bir şekilde araya girmişti. Damon ve Stefan'ın ruhları Phoenix denilen taşın içine hapsolmuştu. Dizi kaldığı yerden devam etti ve bu bölümde Damon'ın Phoenix taşı içindeki kişisel cehennemine tanıklık ettik. Beni genelde böyle tekrar ve tekrar bir şeylerin tekrar etmesi sıkar ama bu bölümde öyle olmadı. Ian Somerhalder bölümü tek başına taşıdı ve ben bunu hiç sıkılmadan büyük bir zevkle izledim. Her şeyin sürekli tekrar etmesi Supernatural'de salı gününün Sam için sürekli tekrarlandığı bölüm aklıma geldi (izleyen bilir).

Damon'ın kişisel cehenneminde yaşadıkları dışında görüntülenen sahnelere bakılırsa Stefan çoktan kendi cehenneminden kurtulmuş ve Damon'ı geri getirmek için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyor fakat Damon cehenneminde yaşadığı şeyleri kabul etmeyerek karşı çıktığı için taş onun ruhunu serbest bırakmıyor. Haliyle de oradan dışarı çıkması imkansızlaşıyor. Eninde sonunda akıllansa da onu gerçekten dışarı çıkardıklarında bunun gerçekten cehennemden kurtuluş olduğunu düşünmüyor ve odada ki herkese saldırmaya başlıyor. Onu kim suçlayabilir ki bu konuda. Caroline'a kazık saplayıp, Stefan'ın boynunu kırıyor ve Bonnie'yi boğmaya çalışıyor ve Bonnie artık ölüyor mu bayılıyor mu ne oluyorsa kafasından kan çıkıyor, Matt'in boynunu kırıyor. Şöyle bir şey var ki 3 sene sonrasını gösteren sahnelerde burada ki herkes hala hayattalar Matt'i hatırlamıyorum malesef 3 sene sonra ki sahnelerden ama asıl nokta şu: bu gerçek mi yoksa hala Phoenix taşının içinde hapis mi Damon?

Eğer hapis değilse Bonnie nasıl kurtulur bilinmez ama henüz ölmediği kesin. Caroline'ın ya meclisin bebeklerinin taşıyıcısı olduğu için bir koruma büyüsü koruyor olabilir veya kazık kalbini ıskalamış olabilir. Matt eğer yaşayacaksa doğaüstü kişiler tarafından öldürülmeni engelleyen yüzüğü takıyor olabilir. Stefan'ın sadece boynu kırıldı ki bu bir vampir için sorun olmadığını hepimiz biliyoruz.

Sanırım daha anlatacak bir şey kalmadı. Bu sezon diğer sezonlardan daha güzel ve Elena'nın yokluğunu aratmıyorlar ve hatta Elenasız dizi çok daha güzel, tabi bu benim görüşüm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Asosyal Kahvehanesi Designed by Templateism.com Copyright © 2016

Blogger tarafından desteklenmektedir.