İnceleme

Supernatural 11.Sezon 11.Bölüm İncelemesi

Bu haftaki bölümde her bölüm gibi bir hafta beklediğimize değdi ve oldukça güzel bir bölüm oldu. Herkes bu hafta ki bölümü bir ayrı bekliyordu çünkü malumunuz Lucifer geri döndü!

Bu bölümde kafalarını dağıtmak için sıradan bir ava çıktılar. Fakat dizinin başında olayı bir hayalet vakası olarak görüp şüpheli ölünün mezarını gidip kemiklerini yaktılar. Fakat her Supernatural izleyicisinin bildiği bir şey vardır ki eğer bölümün başından kemikler yakıldıysa bu av henüz bitmemiştir. Peşinde oldukları şeyin bir Banshee olduğunu öğrenen avcılarımız buna hazırlanmaya başlar. Söylemeliyim ki Banshee oldukça iyi yapılmıştı. Zaten The CW kanalının böyle bir huyu var. Dizilerine önceden cüzdanını açmazlar 1-2 sezon sonra dizinin efektleri düzelmeye başlar. Hiç risk almazlar bu konularda ve insanlar dizilerine önyargıyla yanaşır bu sebeple CW'nin ama SPN ne de olsa 11.sezonluk köklü bir dizi ve efektleri oldukça iyi haliyle de, CW'nin el üstünde tuttuğu dizilerinden.

Bu bölüm Lucifer'ın Crowley'e ne yaptığını merak ederken buna bir cevap alamadık malesef Crowley bu bölüm hiç görünmedi ve Lucifer, diğerlerine Castiel rolü kesmeye devam ediyor ve söylemeliyim ki Misha Collins zaten Castiel karakterini çok iyi oynuyordu fakat Castiel gibi davranmayı da çok güzel yapabiliyor. Bazılarının ona Casifer tarzı bir şey dediğini duydum. Bana bu tip isimler her zaman saçmaydı şimdi de saçma geliyor.

Daha fazla yazmak isterdim fakat şu an çok fazla zamanım olmadığından kısa kesiyorum.  Zaten Supernatural'e çok fazla sezon var diye başlamak istemeyenler var. Bu konuyla ilgili uzun bir yazı yazmayı düşünüyorum. Her sezonu daha net anlatan spoiler içermeyen bir yazı olursa belki bu konulara ilgisi olan kişileri diziye çekebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Asosyal Kahvehanesi Designed by Templateism.com Copyright © 2016

Blogger tarafından desteklenmektedir.